Filmtrailere uke 40 og 41

Scarlett Johansen vifter puppene i ansiktet til Sir Anthony Hopkins. Johnny Depp er indianer? Og James Bond er tøff, meeen John McLain er tøffere. Vi har plukket ut de beste og verste trailerne fra uken som gikk. Sjekk ut ukas høydepunkt :)HitchcockDe fleste filmelskere for orgasme bare du nevner filmskaperen Alfred Hitchcock. Det betyr også at veldig mange vet veldig mye om mannen. Dette kan gjøre en filmatisk biografi som denne til en skuffelse. Men med Hopkins og Mirren i hovedrollene, tror jeg at det skal gå bra!embed:http://www.youtube.com/watch?v=3rQuRLERl6AStarbuckLitt som Europas Japan, vet Frankrike å ta enidéog gjøre noe ekstra rart […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X