Filmtrailere uke 40 og 41

Scarlett Johansen vifter puppene i ansiktet til Sir Anthony Hopkins. Johnny Depp er indianer? Og James Bond er tøff, meeen John McLain er tøffere. Vi har plukket ut de beste og verste trailerne fra uken som gikk. Sjekk ut ukas høydepunkt :)HitchcockDe fleste filmelskere for orgasme bare du nevner filmskaperen Alfred Hitchcock. Det betyr også at veldig mange vet veldig mye om mannen. Dette kan gjøre en filmatisk biografi som denne til en skuffelse. Men med Hopkins og Mirren i hovedrollene, tror jeg at det skal gå bra!embed:http://www.youtube.com/watch?v=3rQuRLERl6AStarbuckLitt som Europas Japan, vet Frankrike å ta enidéog gjøre noe ekstra rart […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.