Ekko 2012

Kjære bergensere, og elektronika-interesserte:En av høstens mer interessante og morsomme begivenheter erEkkofestivalen. Den finner sted på det nye konserthuset Østre, som ligger i Østre Skostredet midt i sentrum. Dette nye stedet har akkurat åpnet og festivalen blir den første store begivenheten her. Detkomplette programmet finner du påwww.ekko.noog noen høydepunkter er et bestillingsverk med Todd Terje (visstnok i surround) og John Talabot live. I tillegg er det også rykter om at Sandra Kolstad skal gjøre en ekstrakonsert dagen etter konserten på Ekko, på et uventet sted! Vi har samlet noen låter fra tre artister du vil elske.Ekkofestivalen begynner lørdag 20. oktober […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.