Ekko 2012

Kjære bergensere, og elektronika-interesserte:En av høstens mer interessante og morsomme begivenheter erEkkofestivalen. Den finner sted på det nye konserthuset Østre, som ligger i Østre Skostredet midt i sentrum. Dette nye stedet har akkurat åpnet og festivalen blir den første store begivenheten her. Detkomplette programmet finner du påwww.ekko.noog noen høydepunkter er et bestillingsverk med Todd Terje (visstnok i surround) og John Talabot live. I tillegg er det også rykter om at Sandra Kolstad skal gjøre en ekstrakonsert dagen etter konserten på Ekko, på et uventet sted! Vi har samlet noen låter fra tre artister du vil elske.Ekkofestivalen begynner lørdag 20. oktober […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X