Ukas kortfilm: The Duel at Blood Creek

Dagen daduellplassen var kraftig overbooka.“Can you smell it in the air?Hmm? Can you, Benton? No, you can’t, can you. You can’t smell history.”Lord Allesbury ankommer BloodCreek for å duellere til døden med en Sir Oliver, som er forsinket. Etter korttid kan imidlertid lakeien hans avbryte monologen om blod, ære og slagmark vedå erklære at “someone approaches”, men akk! Det er ikke Sir Oliver. Det er ennesevis pedant som bærer tittelen “dommer Edgar Proust”, og han er der for åduellere med Townsend, som har sådd tvil om hans ære og gode rykte.Selvfølgelig er dette bare begynnelsen. “My lord, someone approaches” er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X