Ukas kortfilm: Dødsone

Sunnmøres svar på Shaun of the Dead.Akkurat når vi trodde at zombiekomedien var tømt for idéer, dukker norskeChrister Steffensenopp og gir oss Dødsone, historien omNordhordlendingenGustav Moltemyr, som baner seg vei gjennom zombieapokalypsen helt uten å vite det – på leting etter brillene sine.Jeg gliser bredt ved flere anledninger i løpet av de drøye fem minuttene filmen varer. Først og fremst ligger det mye humor i kontrasten mellom den overjoviale Gustav og de arrete, blodige skapningene han møter på sin vei. Videre er det umulig å ikke la seg sjarmere av den lette og ledigevestlandsvoicensom er spekket med herlige, naive one-linere […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.