Ukas filmtrailere uke 39

Cohen brødrene er tilbake, og morsommere enn noensinne, vampyrer suger fremdeles (…) og Nicole Kidman ser ut som en oppblåsbarsex-dukkei sin nye film. Sjekk ut ukas høydepunkt av filmtrailere.GambitJoel og Ethan Cohen, brødrene bak filmperler som The Big Lebowski og Fargo, er tilbake med en komedie. Nå har de lånt det morsomste av alt til USA, kleine briter! En av disse kleine britene er kjekk, den andre er Professor Snape. Det kan ikke bli bedre!embed:http://www.youtube.com/watch?v=cBkR43TSzZ4VampsNei. Nei. Nei. Nei. At noen har klart å overtale en av hovedrollene fra den kritikerroste Downton Abbey til å være i denne sure vampyrfitten, må […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.