Ukas filmtrailere uke 39

Cohen brødrene er tilbake, og morsommere enn noensinne, vampyrer suger fremdeles (…) og Nicole Kidman ser ut som en oppblåsbarsex-dukkei sin nye film. Sjekk ut ukas høydepunkt av filmtrailere.GambitJoel og Ethan Cohen, brødrene bak filmperler som The Big Lebowski og Fargo, er tilbake med en komedie. Nå har de lånt det morsomste av alt til USA, kleine briter! En av disse kleine britene er kjekk, den andre er Professor Snape. Det kan ikke bli bedre!embed:http://www.youtube.com/watch?v=cBkR43TSzZ4VampsNei. Nei. Nei. Nei. At noen har klart å overtale en av hovedrollene fra den kritikerroste Downton Abbey til å være i denne sure vampyrfitten, må […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X