To av Trondheims beste jeanssjapper

Én har vært i gamet en god stund# én annen er ganske så fersk. Men begge selger jeans som får deg til å ville bla opp lommeboka rimelig kjapt.LIVID JEANSI 2010 ble merket Livid Jeans etablert med base i en god, gammeldags systue i Kjøpmannsgata. Her lager Jens Olav Dankertsen jeans på den gamle måten, det vil si for hånd med hjelp av bare noen få maskiner, hvor han klipper, bretter og syr i materialer av ypperste klasse, nærmere sagt selvage denim fra Cone Mill White Oak veveri i USA. Slik ønsker Jens Olav å skape et lidenskapelig og langvarig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X