The International Ibsen Award , Eraritjaritjaka & Stifters Dinge

Nationaltheatret 7.-9. septemberÅpningen av Ibsenfestivalen fant sted allerede 23.august,men da Ibsenfestivalen legger seg på langt lavere nivå enn en gjennomsnittligmusikkfestival hva intensitet og alkoholkonsum angår tillater det dem å holdepå i godt og vel to uker. Deretterruller to av forestillingene videre utover høsten: Vildanden i regi av Anders Paulin, som dere kan lese intervju med idenne utgaven av NATT&DAG, og Oskaras Korsunovas Peer Gynt. Festivalensavslutningshelg byr på utdelingen av verdens største teaterpris: The International Ibsen Award. Dennegangen går prisen til den tyske komponisten og teatervitenskapsprofessorenHeiner Goebbels. I sin begrunnelse argumenterer juryen for at Goebbels gjennomsitt arbeid for teater, som teaterleder, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.