Public enemy

Julian Assange er i vestlige medier blitt bakvasket etteralle kunstens regler. GRUNNLEGGERENAV Wikileaks, Julian Assange, står for tiden i sentrum for et betentdiplomatisk spill mellom myndighetene i Sverige, Storbritannia og Ecuador.Saken har et nesten surrealistisk preg: For å unnslippe forhør i Sverige iforbindelse med en sedelighetssak der han ikke engang har status som tiltalt,er Assange blitt innvilget politisk asyli Ecuador fordi det fryktes at han fra Sverige vil bli utlevert til USA, hvor hanrisikerer å bli sperret inne på livstid. Da Ecuadors avgjørelse ble kjent,truet britiske myndigheter med å stormeden ecuadorianske ambassaden i London, samtidig som de gjorde det klart […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.