No kidding

KIDD - en realitycheckHei Kidd! Så, hvordan er formen?Jeg er drita, men jeg erglad.Du hadde show i går, i Oslo, hvordangikk det?Det var helt perfekt. Detendte opp med å bli mer et rave enn et show. Folk rava som et helvette. Det varcrazy! Det er deilig å være i Oslo og oppleve at folk fra andre land faktiskhar hørt musikken min. Det er helt rart.Kan de tekstene dine da?De kan refrengene – “Uhh det er så svært at være så god”.Jeg leste en plass at du kom tilbaketil Oslo på grunn av folket og den gode stemninga.Ja. Jeg vet ikke, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X