N&D møter Jan Martin Nordbotten

Hvem: Jan Martin Nordbotten (f. 1982) er Norges yngste professor. Han har forsketved PrincetonUniversity og publisert over 30 fagfellevurderte artikler. Som22-åring fikk han Meltzerprisenfor bidrag til matematisk og numerisk analyse av utfordringene ved CO2-lagringunder havbunnen. Morgenbladet har nettopp inkludert ham i selskapet “fremragende forskere under 40”.[6] Gratulerer med å bli Norges yngste professor siden den salige ArneNæss!– Takk. Fikk vel vite det for en måned siden nå. Og da medtilbakevirkende kraft siden i fjor høst.[6] Så du har egentlig vært professor i et helt år allerede?– Korrekt.[1] Det betyr kanskje at du har en hel masse utestående lønn?– Ja, det […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.