Med musikk mot det ukjente

Fadlabi lærer oss at “jeg vet ikke” noen ganger er det mest treffende svaret.Kunstneren Fadlabi er oppvokst I Sudan. Der studertehan både statsvitenskap og kunst, og var også opposisjonell mot den bestående makten. Som følge av detfikk han politisk asyl i Norge i 2003. I Oslo har han studert ved Kunstakademietog etterhvert stilt ut en rekke steder i både inn- og utland. Som cover tilGatas Parlament-skiva Apocalypso, tegna Fadlabi Jesus korsfesta til det norske flagget. Det skaptebittelitt furore, og er vel det han i rene tabloidske termer er mest kjent for.Fadlabi er hovedsakelig en maler, men under “I Wish This […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X