Hverdagskunst

Å oversette hverdagens trivialiteter til musikk: Den nederlandske komponistkunstneren William Engelen inspireres av kompisens snorking, sjokoladepapir og støvet fra støvsugeren.Fakta:Nederlenderen William Engelens arbeider inkluderer visuell kunst, arkitektur og musikk, performance, installasjon, skulptur og komposisjon. Engelen bruker ikke tradisjonelle noter, men lager partiturer bestående av håndtegnede grid-konstruksjoner kombinert med notasjonssystemer fra felt som arkitektur, koreografi, musikk og språk. Urban støy, dyrelyder, værdata, magerumling og stemmer er utgangspunkt for komposisjonene. Engelens eksperimentelle verden av lyder og støy, hans utforsking av nye måter å skape lyd på, er inspirert av både John Cage, som brukte stillhet og pauser som musikalske virkemidler, og Morton […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.