Helstad rydder opp

Norges dårligste band har fått skuespiller Benjamin Helstad som ny vokalist.– Hvis duskal dra på med den frekke NATT&DAG-tonen din, kommer jeg til å hate degfor alltid – og det vil du ikke. Den såkalte Kongen av Bastøy-Benjamin har, medsine fem-og-tjue år og hovedrolle i både Engelen og den ovennevntestorfilmen i bagasjen, fått enda et bein å stå på. På musikkscenen, somvokalist i skrangleorkesteret Yoga Fire. At en Amanda-nominert skuespiller somallerede har skrevet historie (han er den eneste i Norge som har kommet inn på Teaterhøyskolen to ganger), spilt mot Maria Bonnevie,Stellan Skarsgård – og la oss ikke glemme en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X