Hårjuks deg til perfeksjon!

b
a

VinnSchwarzkopf-produkter!

Det beste trikset for festklare jenter og gutter med langt og fett hår som ikke er i nærheten av en dusj, er som kjent hårpudderet med matthetseffekt: Osis Dust it fra Schwarzkopf Professional. Alle stylistenes hemmelighet! På et blunk har du en hårdag på høyde med Brigitte Bardot eller Ronni Le Tekrø før han fikk måne. Kan også brukes for å få god tekstur og volum i frisyren. Osis+ Flex Wax fra Schwarzkopf Professional er en ultrasterk kremvoks som får frisyren din til å “sitte”, men som du kan endre når du vil. Det vil si at du i løpet av kvelden kan transformere chignonen din til en piggsveis på null komma niks (=bra partytriks).Ønsker du deg noen av disse produktene, send inn navn og hvilket produkt du ønsker til [email protected]