Gjenoppstandelsen

Vi kjører en litt annenprofil en Kollenfestivalen.At fjorårets Phonofestivalutgikk, var ikke bare fryktelig irriterende fordi festivalsidene istudentguiden vår plutselig måtte kastes om på# det var også nedtur fordi vi ergenuint glad i festivalen og ikke minst fordi den er så inni hampen godt timet– akkurat når september-regnet kommer skyllende ogatter-en-sommer-forbi-bluesen kicker inn for fullt. Vi sier det: aldri – aldri!– trenger vi en festival mer enn akkurat her. Denne andre helga i september. Såfor å begynne et sted: Takk, Studentradioen i Bergen (SriB)!Riktig, Phonofestivalen harnemlig sitt utgangspunkt i SriB og dens tretti år lange levetid som lokalradio.Studentfestivalen ble første gang […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.