Fiskestim 2012

Lørdag 15. september. 19.00. MÅNEFISKENEnda en ny festival har ankommet byen!I et gammelt veveri under Beyerbrua ligger Månefisken, kanskje mest kjent somet utleiested som har huset utallige gode klubbkvelder (en ekte90-tallslegende), men det er også en god konsertscene, som nå skal få sin egenårlige musikkfestival, Fiskestim. Lineupen for første utgave er El Doom &The Born Electric, Cosmic Delay, Pilemil, Rex Rudi og Stereopol,kvalitetssikret norsk rock med andre ord. CC: 275,-ID: 20 ÅR

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X