Filmtrailere uke 34

Denne ukens trailere beviser en gang for alle at to Nicolas Cage filmer, er to for mye. Selvden mest forferdelige naturkatastrofe kan melkes for penger og USA har ingen respekt forsmørkrisen vår. Her er de verste og de beste filmtrailernefra uken som gikk.ButterHvordan våger Hollywood å lage en slik film like etter vår katastrofale smørkrise? Brenndet amerikanske flagget! Neida, men en film som man må ha en obskur hobby som sentraltbindeledd for å gjøre en lite oppfinnsom historie interessant er det grunn til å være skeptisk til.embed:http://www.youtube.com/watch?v=dFC_Vg6IafUPassionDenne filmen handler trolig om en høytstående og autoritær forretningskvinne som har noenspesielle ønsker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X