Ukas kortfilm: Delivery

Al Gores våte drøm.Du kan jo se det for deg selv: Atdu eldes i et lite hus i utkanten av et to-tusen-og-gudveitnår-Metropolis som uavbruttforderver sine omgivelser med diverse utslipp. At det du har å trøste deg meder den stusslige blomsten på verandaen, som formodentlig er klodens sistefloralevning. At det én dag kommer ei pakke på døra di som… vel, gjør deg tilen slags allmektig vaktmester. Hva du gjør med den slags makt? Det er vel ganske,jævla åpenbart?Delivery hører hjemme i sjangeren “skulle ønske noen bare kunne gåhen og gjøre det der”. Selv de beste av oss kan finne på å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X