Tor Eystein Øverås om eksil

Hei, Tor EysteinØverås! I et intervju med Morgenbladet i vinter tar du til orde forutenforskapet – både hva nasjonalitet (“jeg har mer til felles med en fyr fraSkellefteå [Sverige] enn med en fra Toten”) og nettverk angår (“Veldig mye avdet litterære livet handler ikke om litteratur, men om nettverk. I nettverk erdet vanskelig å utfordre det man er enige om, for da rakner jo nettverket.”). Symptomatisknok bor du heller ikke i Oslo-gryta, men vekselsvis i Gildeskål og Berlin. Hva erdet beste med å stå utenfor?– At man er mest mulig uavhengig.FAKTA Tor EysteinØverås Litteraturviter og forfatter, født 1968. Har skrevet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X