That shit crazy!

Big K.R.I.T om at han er den andre ekte hip-hop acten i Pstereo-historien. Selv vil han jobbe med Death Cab For Cutie.King Remembered In Time leverte et meget sterkt show på Pstereo fredag for et publikum som kunne virket noe slapt.Men det er kanskje ikke så rart - sørstatsrap er ikke noe det trønderske publikumet er så altfor kjent med. Ennå.Vi tok en prat med den superydmyke Mississippi-gutten ør konserten på Pstereo fredag.For de som ikke vet, hvem er Big K.R.I.T?- Big K.R.I.T er en artist fra Meridian, Mississippi. En Ydmyk katt. Jeg føler meg velsignet for å være her, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X