Svensk maktdemonstrasjon i Trondheim

I forbindelse Pstereofestivalen arrangerer Samfundet'Klubb-Stereo', et slags underarrangement av Pstereo. I år var det svenskeProg/Metal-bandet Opeths tur til å fylle storsalen, noe de også gjorde. Etutsolgt Samfundet er noe jeg sjeldent opplever, men denne gangen var det ikkebare fullt, men kø utenfor av skuffede tilskuere som måtte vende snuten i døra.Først ute var supportbandet Suop, Trondheims relativt nye håp innenElektro/Pop/Rock. Kanskje noe malplassert for denne kvelden, men en interessantbooking. Bandet leverte en tight konsert og man merker bandet oser avmusikalske ferdigheter, men jeg merker jeg kjeder meg etter en stund. Man følerman har hørt det før, og entusiasmen uteblir. Mulig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X