Svensk maktdemonstrasjon i Trondheim

I forbindelse Pstereofestivalen arrangerer Samfundet'Klubb-Stereo', et slags underarrangement av Pstereo. I år var det svenskeProg/Metal-bandet Opeths tur til å fylle storsalen, noe de også gjorde. Etutsolgt Samfundet er noe jeg sjeldent opplever, men denne gangen var det ikkebare fullt, men kø utenfor av skuffede tilskuere som måtte vende snuten i døra.Først ute var supportbandet Suop, Trondheims relativt nye håp innenElektro/Pop/Rock. Kanskje noe malplassert for denne kvelden, men en interessantbooking. Bandet leverte en tight konsert og man merker bandet oser avmusikalske ferdigheter, men jeg merker jeg kjeder meg etter en stund. Man følerman har hørt det før, og entusiasmen uteblir. Mulig […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.