Pstereo – musikalsk recap fredag

HighasakiteKanonscenenSvevende og melodiøs smart-pop for den som bryr seg om musikk.Etter å ha hørt Your Headlights Are On og PelbO ved flere anledninger, framstår Highasakite som et band som har vokst inn i sin rettmessige plass på pop-himmelen. Bandet leverer selvsikkert og taktfast sine melodiøse og rytmiske toner, og bygger et fyldig lydbilde som om det var en selvfølgelighet. Vokalist Ingrid Helene Håvik er kanskje ikke den mest framtrende av de fem som står på scenen, men blir behørig backet av gitarist/trompetist/perk-mann Trond Bersu fremst på scenen, og framtoningen oppleves som solid. Bandet har tillagt seg et slags indianerinspirert image, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.