Øyanatt med Sunkissed: Shed

Slå opp hedonisme i ordboka og du finner ett bilde av en tyske nattklubben Berghain – episenteret for noe av den drøyeste og sløyeste technoen som lages i disse dager. På Berghain finner du ofte René Pawlowitz aka. Shed, som virkelig gjorde sitt innrykk i musikkverdenen med den glimerende langspilleren Shedding The Past i 2008, på Berghains eget plateselskap Ostgut Ton. Fyren har siden gjort en myriade av utgivelser under forskjellige navn, men den umiskjennelige René Pawlowitz-lyden er alltid tilstede. Varm bass, snodige låtstrukturer og fengende synthlinjer. Til Oslo kommer han under Shed-navnet i forbindelse med den nye LPen The Killer som ble sluppet ut av buret nå nylig.

Få også med deg norske Bloksberg, Seth Skizzo & Jokke, Ronny Rabalder & Asbjørn E, Rasmussen og selvfølgelig G-HA & Olanskii, som alle spiller samme kveld som Shed.

Torsdag 9. august på Blå i regi av Sunkissed. Fra 22.00 og utover. Cover er 130,- / 150,- (med/uten Øyabillett). Vil du ha gratis inngang for deg og en kompis? Send oss en post, av typen E, til konkurranse@nattogdag.no. Førstemann til den nedlagte tekstilmøllen!

X