Ukas kortfilm: Little Quentin

Sin City. With a twist.Vifta i taket flakker forbi kameraet. Lyset skinner gjennom glipene i persiennene. Vår høye, mørke, tredagersskjeggete helt sover de uskyldiges søvn når telefonen ringer. Det er Oswald. Han må åpenbart hentes, for i neste øyeblikk kommer kontrabassen inn og vår helt er i bil, på vei mot dette “noe”, dette forlokkende “noe”, som vi av sjangeren vet vil være en fryktelig hendelse, sannsynligvis en kidnapping eller et drap. Vår helt unner seg en seig klunk fra lerka. Med stoisk ro stanser han, gir et dempet nikk til Oswald, som viser seg å være… en kjempekanin, tynget […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X