Sug og svelg – nå er det helg

Regissør Andrew Haigh forteller hvor skapet skal stå i kinoaktuelle Weekend.Sommerens vakreste kjærlighetshistorie er den om Russel ogGlen, to britiske menn som møtes på en homseklubb og tilbringer helgen sammenpå stigende kokainrus. Weekend-regissørAndrew Haigh (Greek Pete, 2009) harakkurat returnert til England fra Los Angeles. Men det er jo noe som heterskype.Er detteselvbiografisk, Andrew?– Jeg tror det er tilnærmet umulig å fortelle en historie omto personer som forelsker seg i hverandre uten at det til en viss grad byggerpå egne erfaringer. Men det som skjer i filmen har ikke skjedd med meg.Weekend opplevesførst og fremst som en sjeldent vakker kjærlighetshistorie, men […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.