Slottsfjell – Musikalsk recap dag 1

Friendly FiresHei 2007Hvem kan ærlig si at de er interessert i det Friendly Fires gjør i 2012? Bandet dukket opp i kjølvannet av "dance-punk" bølgen som herjet i 2006 og 2007 med band som Klaxons og The Rapture, og Friendly Fires kjører fortsatt på med den samme oppskriften# energisk perkusjon fra to trommiser mikset med melodier og rytmer plukket fra dansemusikk. Men der Friendly Fires på plate er som en taktfull og velprodusert blanding av indierock og Kompakt Records, er samme band live en sørgelig affære. Dette bandet trenger en liten klubbscene med et gira publikum, ikke en større utendørsscene […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X