ROSKILDE: Dag 1

Festivalen er i gang! (Boom!)Dagens oransje: Durita (26), FærøyeneKjekt hår! Har du farget det i anledning Roskilde?-Takk! Hehe, jeg pleier å farge håret mitt i mange forskjellige farger hele tiden, men at det ble oransje akkurat under Roskilde er vel kanskje en tilfeldighet.Hva forstår du med begrepet Orange Feeling?-For meg kan begrepet oppsummeres i tre punkter: Respekt for andre mennesker, kjempefest (!!!) og sykt bra musikk.Dagens innsats: Guttegjeng (18), DanmarkFått mange nye venner med den partybiken der, eller?-Ja, kjempemange! Deg inkludert.Hehe, nååw! Har dere laget den selv?- Jepp! Alt sammen, høyttalerne også.Wow! Hvor lang tid tok det, da?- 5-6 måneder. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X