OSLOESSENS

Men hvor “norske”er egentlig, Oslo Ess?Mange harkastet dere inn den dølle tradisjonbåsen “norskspråkelig rock”# Dumdum, Jokke,Valentinerne Raga og de banda der. Men sannheten, i hvert fall musikalsk sett, hører vel mer hjemme på vestkysten i USAenn på Oslo Sentralstasjon?– Ja, først og fremst er detveldig kult å bli sammenliknet med de største norske rockebanda, men rentmusikalsk sett kommer røttene våre fra California på nittitallet og kanskjeheller fra Sverige enn Norge. Tekstmessig er vi lokalisert mellom Youngstorgetog Oslo Sentralstasjon et sted.OSLO ESSDannet i 2008 for å lage norsk kvalitetsrock. Medlemmer: Åsmund Lande – vokal/gitar, Peter Larsson – gitar, Knut- Oscar Nymo […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X