120 sekunder = 10 000 shpenn

Grønnskjerm er et kontinuerlig filmarrangement som lar lovende og mindre lovende filmskapere i alderen 17-35 slippe til med kinovisning på filmene sine.

Siden oppstarten for tre år siden, har arrangementet holdt hus på Cinemateket, men nå flytter de altså til Parkteatret, og i den forbindelse arrangerer de en konkurranse vi kan like.

embed:http://www.youtube.com/watch?v=pvLsNhD-IkQ&feature=youtu.be

I Alt:For:Kort kan du stikke av med 10 000 blanke kroner, dersom du er i stand til å smøre sammen en ålreit story på to minutter. Vi mener dette er et godt tiltak mot det faktum at mange kortfilmer mister brodden fordi de dessverre ikke er korte nok. 120 sekunder er ikke lenge, men det er mer enn lenge nok, og darlings er tross alt til for å bli killed.

Vinneren skal kåres når Grønnskjerm har premiere på Parkteatret 22.august, og i sedvanlig Grønnskjerm-stil vil du møte gjennomtenkte og mindre gjennomtenkte filmskapere i panel etter visningen, mens de får diplomatiske og mindre diplomatiske tilbakemeldinger fra etablerte filmskapere, kun avbrutt av fanatiske og mindre fanatiske originaler som kommer med innspill fra salen.

Hvis det var noen tvil: Grønnskjerm er gratis og åpent for alle.
(Klikk på linken for å lese mer og/eller sende inn ditt bidrag)

X