Ukritisk masse

De som er mest opptatt av TV som medium registreres ikke somTV-seere.Etter alt bråket rundt Erobreren laterfolk for alvor til å ha begynt å mase om at norsk TV er dårlig. Og ser manstort på det, er det lett å se at det stadig flere omtaler som en generell mangelpå nyskapning og kvalitet, kan forklares med det enkle faktum at i Norge er desom ser på TV og de som bryr seg om TV som kunstnerisk medium er to vidtforskjellige grupper. Man kan forklare skilletmellom disse grupperingene med bosted, økonomi og utdannelse, men først ogfremst er det et spørsmål om […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X