The Dictator

Regi: Larry CharlesMed: Sacha Baron Cohen, Anna Faris, John C. Reilly, Ben Kingsley, MeganFoxVurdering: Detamerikanske despoti får smakeGeneral Aladeen har fått frie tøyler til å styre og torturere folket idet nordafrikanske landet Wadiya siden han kom til makten som barn. Når FNomsider vil sette en stopper for menneskerettighetslovbruddene og våpenprogrammettil Wadiya, bestemmer Aladeen seg for å reise til New York og overtale denvestlige verden til å la ham være i fred. Hans bror, og rette arving av styreti Wadiya, prøver å utføre et attentat mot sin bror og erstatte ham med entilbakestående etterligning.Etter at Sacha Baron Cohen har brukt opp […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.