The Dictator

Regi: Larry CharlesMed: Sacha Baron Cohen, Anna Faris, John C. Reilly, Ben Kingsley, MeganFoxVurdering: Detamerikanske despoti får smakeGeneral Aladeen har fått frie tøyler til å styre og torturere folket idet nordafrikanske landet Wadiya siden han kom til makten som barn. Når FNomsider vil sette en stopper for menneskerettighetslovbruddene og våpenprogrammettil Wadiya, bestemmer Aladeen seg for å reise til New York og overtale denvestlige verden til å la ham være i fred. Hans bror, og rette arving av styreti Wadiya, prøver å utføre et attentat mot sin bror og erstatte ham med entilbakestående etterligning.Etter at Sacha Baron Cohen har brukt opp […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X