Ryan Adams på Folketeateret

Folketeateret seiler etterhvert opp som en habil konsertscene med megabooking på megabooking, litt som Sentrum Scene, bare drapert i rød velur og med dyrere billetter (til gjengjeld får du sitte på rumpa hele konserten igjennom, hvis det er noen trøst). I juni har de sutrepusen Chris Cornell og soulpoppern’ Rumer, men i mai, i mai dere, har de Ryan Adams, som strengt tatt også er en sutrepus, innenfor rimelighetens grenser. Fyren har tatt sin alternative tilnærming til country-musikk og presset seg vei inn i folks hjerter med albumhitene Heartbreaker, Gold og Love Is Hell. Blir det en innertier? Vi håper […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X