Månedens Giftbeger/Smilefjes til filmbransjen – Mai

Marvel-gjengen har latt frykten for superskurker trekke inn i markedsføringen. Da NATT&DAGs anmelder allernådigst skulle overvære pressevisningen av The Avengers fikk vedkommende streng beskjed om å skru av mobilen før han fikk gå inn i kinosalen. Nope, ikke sette på lydløs# den måtte helt av. Før filmen startet ble anmelderkorpset orientert om at de ville bli observert med night vision goggles gjennom hele filmen, og at om det ble registrert noen lyskilder, så ville vakter umiddelbart gripe inn og eskortere de(n) skyldige ut.“De neste to timene satt jeg pinlig selvbevisst i kinosalen”, sier vår anmelder, som foretrekker å være anonym […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.