Legendene i Wu-Tang til Vannspeilet

Sveinung Sundli har slått på stortromma og sikret seg Trøndelags beste festivalbooking når de levende legendene Ghostface Killah, Raekwon, Method Man og GZA i Wu-Tang kommer til Vannspeilet i juni.Fredag 29. juni på Orkanger og festivalen Vannspeilet kommer fire av verdens mest kjente rappere og gir trøndere kanskje den største hip-hop begivenheten som noen gang er skjedd innenfor fylkets grenser. Dette er første gang noen av medlemmene fra Wu-Tang gjester Trøndelag. Med en fartstid på tjue år, rundt tredve utgivelser og fem album som gruppe samt rundt førti soloalbum til sammen fra hver enkelt medlem har Wu-Tang Clan et større […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X