Filmflørt uke 20

Vi morer oss med å plukke ut de verste og de beste filmtrailerne fra uken som gikk, for denne uken vil vi se Batman dø, og mannen som nesten spiste seg til døde med McDonalds-mat er tilbake for å finne ut hva det vil si å være mann. I mellomtiden finner sørstatene en barnslig poetikk i en døende klode.The Dark Knight Rises Trailer3Joseph Gordon-Lewitt “actionhelt.”Vakre eller respekterte skuespillere, rykter om en konklusjon og spenning i hvert eneste klipp. Jeg gleder meg mest til å se 90-talls juggernaut, Bane, brekke Batman i to!embed:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g8evyE9TuYkBeasts of the Southern WildDet mangler for ofte målrettet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.