Filmflørt uke 20

Vi morer oss med å plukke ut de verste og de beste filmtrailerne fra uken som gikk, for denne uken vil vi se Batman dø, og mannen som nesten spiste seg til døde med McDonalds-mat er tilbake for å finne ut hva det vil si å være mann. I mellomtiden finner sørstatene en barnslig poetikk i en døende klode.The Dark Knight Rises Trailer3Joseph Gordon-Lewitt “actionhelt.”Vakre eller respekterte skuespillere, rykter om en konklusjon og spenning i hvert eneste klipp. Jeg gleder meg mest til å se 90-talls juggernaut, Bane, brekke Batman i to!embed:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g8evyE9TuYkBeasts of the Southern WildDet mangler for ofte målrettet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X