Ulyd 2012

Ulyd 2012 ble til fordi Anders Hjort Mosnes og Ole Urke Wik ville gi Stavangers musikkscene en unnskyldning til å samle seg. Festivalen ble to dager med svette og øresus, jevnt fordelt mellom Cementen og Checkpoint Charlie. Blant høydepunktene var et rekordfullt Cementen med diving fra andre etajse og sjelesorg med Stavangers Townes Van Zandt Hear Me Roar.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X