Ukas kortfilm: Kitchen sink

Du kommer aldri til å fjerne hår fra sluket igjen.En kvinne er ferdig med oppvasken og går over fasilitetene med børsten. Idet alt ser skinnende rent ut, oppdager hun et lite hår som stikker opp av sluket. Hun drar i det, og det viser seg å være langt. Håret blir stadig tykkere, nesten som et tau, helt til… et lite ansikt dukker opp i enden av det. Det som skjer de neste 11 minuttene er så fengslende absurd og nifst at det vil henge i en stund. Så er du advart.Det skal en stø hånd til for å fremkalle en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X