Ukas filmtrailere

Take ThisWaltzembed:http://www.youtube.com/watch?v=WYc1hWG89g4En kvinne som er lykkelig gift med en som både er bestevenn og elsker, fallerfor kunstneren som bor i nabolaget etter å ha møtt ham tilfeldig på en flytur.Ikke den mest originale handlingen jeg noen gang har hørt om. Michelle Williamsspilte vakkert i en kjedelig film da hun personifiserte Marilyn Monroe i MyWeek With Marilyn. Det virker sannsynlig at det samme skjer her. Derimot skapertraileren et fullstendig bilde av en uløselig konflikt. Å elske noen og å væreforelsket i en annen. Michelle Williams tar på seg en lite elskverdig rolle derhun vil ha både i pose og i sekk. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X