Kristian Stockhaus er ute med sitt første soloalbum på ni år

Vokalist i Ungdomskulen,Landmark-arrangør (New Wave Crave, Prog Rock Me Amadeus, Landmark Weekly) oggenerelt bra fyr. Kristian Stockhaus er ute med sitt første soloalbum på ni år,Colors. Vi tok en kaffe på Lidohjørnet,for å tegne på papirduken og snakke om musikk. Gratulerer med nytt album, Kristian! Mangedarlings som har vært nødt til å bøte med livet underveis i prosessen? – Veldig mange, egentlig. Noen av dem er lagt i koma, da, så de kan vekkes veden senere anledning. Hva avgjør hvilke som får leve videre? – Det kan være at en sang er for lik en annen, eller at den er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X