Premiere på Sameblods nye singel UR Road

Det trondhjemske plateelskapet Riot Factory harsignert nok et spennende band, nemlig synthpop-duoen Sameblod. Pen, pynteligmen også sjelfull elektro er hva duoens andre singel kan by på – og her kan dusniklytte på låten.

Vi spurte forresten gutta noen få spørsmål!

Tjäna Sameblod, gratulerer med å ha blitt signapå verdens mest trøndyelabel! Feeling?

– Takker så mye! Det kjennes hur fedt som helst!

Trondheim ja – har dere hørt noe herfra? EllerNorge, for den slags skyld. Begynner vi nordmenn å bli like flinke som deresvensker til å lage musikk?

Amethystium er vel fra Trondheim?! Haneier. Skulle ikke bli sjokkert om Norge gikk om.

Sameblod ja, småspesielt navn, er dere kvener?Ødelegger ikke det navnet forå slå gjennom i Europa og såvidere? Noe vi regner med dere kommertil å gjøre forresten.

– Da Sameblod ble til så fantes det ikke en tankepå å slå gjennom noen plass egentlig. Men vi tror så vidt at det ødeleggersjansene våre -tvert i mot. Alle er veldig nyfikne på navnet og hvorforvi heter det.

To fantastiske singler ute da, dette nordiske somdet prates om – høresveldig australsk ut? Det er ment som et kompliment.

– Haha,er det sant?! Fan vad fint! Det gillar vi! Vi låter heller australske ut ennsvensk – no offence, ABBA!Beste Roxette-låt forresten?

– Listen To Your Heart. Lätt. Settmusikvideoen?Per Gessle haraldrig varit töntigare. MarieFredriksson derimot…

Og hva var det beste som skjedde på åttitallet,bortsett fra at dere sikkert blefødt da?

– Haha, vi er jo ikke riktig født på åttitallet.Mikael er født i 89 så detregnes jo ikke!Men okej# det beste medåttitallet var Boomboxes, Yamaha DX7 & Magnum P.I.

Er dere så unge? Hva var det beste som skjedde pånittitallet da? Og hvor tar dere da inspirasjonen fra? Går det an å bliinspirert av noe som helst fra nittitallet?

– Yes sir! Oj, det finnes så mye. Rabblarupp massa då# Fresh Prince in Bel Air, Jurassic Park, Titanic,SpiceGirls, Pogs.. Vi kan fortsette i all evighet. Så ja, det går an!

Hva ønsker dere å formidle, som er spesielt barefor dere?

– Vi vil formidle ulike saker på hver låt. Menførst og fremst vill vi formidle følelser, at folk skal kunne kjenne noe.Tråkigt å la folk være uberørte.

Er det lenge til vi ser dere på Skavlan?

– Han er kanskje ikke klar for å ha med toawkward dudes som skratter aldeles for mye av for lite. Hvem vet? Vi venter påsamtalen når som helst!

X