Iceage på Revolver

Med hvite tennissokker og collegegenserekommer Iceage inn på scenen i kjelleren på Revolver den 11. april. Uten et ord begynner de åspille. Støyende og energisk. Mens de andre i bandet holder seg i bakgrunnen,er det vokalisten Elias BenderRønnenfelt som konfrontererpublikum. Hans kompromissløse energi fyller konserten med en aggressivitetutenom det vanlige. Iceagekonserter kan ende både brutalt og blodig når demøter et like aggressivt publikum, men på Revolver blir de bare møtt med anerkjennendenikk og applaus. Etter et par låter henvender Rønnenfelt seg for første gangtil publikum: “You’re nothing”. Det høres mer ut som om han snakker til oss,enn en introduksjon av […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.