Iceage på Revolver

Med hvite tennissokker og collegegenserekommer Iceage inn på scenen i kjelleren på Revolver den 11. april. Uten et ord begynner de åspille. Støyende og energisk. Mens de andre i bandet holder seg i bakgrunnen,er det vokalisten Elias BenderRønnenfelt som konfrontererpublikum. Hans kompromissløse energi fyller konserten med en aggressivitetutenom det vanlige. Iceagekonserter kan ende både brutalt og blodig når demøter et like aggressivt publikum, men på Revolver blir de bare møtt med anerkjennendenikk og applaus. Etter et par låter henvender Rønnenfelt seg for første gangtil publikum: “You’re nothing”. Det høres mer ut som om han snakker til oss,enn en introduksjon av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X