Hallå, Maya Vik

I anledning den store slippfesten vi har i samarbeid med Hove 3. mai, har vi tatt en liten prat med Maya Vik som skal spille samme kveld på uteserveringa. Det blir altsåkonsert med MAYA VIK, IMPOSSIBLE og DISASTER IN THE UNIVERSE, som alle spiller på Hoves store festivalvorspiel 25. juni. Sånn i 23-draget tar vi festen inn med ingen ringere enn det britiske bass-vidunderet DJ Scuba. Vi sees!Meld deg på på Facebookher!Er du sint på N&D på grunn av den dårlige omtalen av soloalbumet ditt?Den har jeg ikke lest, men jeg var generelt glad for å få mye bra anmeldelser […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X