FANPOWER

Regissøren og produsenten av sci-fi-komedien Iron Sky opphever grensen mellom profesjonelle filmskapere og fansen.Dark side of the moon: Regissør Timo Vuorensola og produsentTero Kaukomaa var i Norge en knapp dag for å promotere Iron Sky, en sci-fiactionkomedie om nazister på månen. NATT&DAG fikk innvilget middagsaudienspå en italiensk restaurant, og nøt belgisk øl mens finnene fortalte hvordan detvar å gå fra å spille inn Star Trek-fanfilmer i kjelleren til mora si, til å haen egen arme av fans. Fansen deres er nemlig ikke av den avslappa sorten sombare klikker “like” på facebookgrupper. Dette er fans som har investert tid ogpenger på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X