Drømmenes teater

Hovedrolleni “rockumentaren” The Rocka kommerslentrende inn på Schaus bryggeri. Han liker å bli kalt Bigb Thunders, menheter egentlig Hans Bastian Borg. Til tross for rockeimaget er han helt presis (klokka1300) og bestiller et glass vann. Han har på seg den gule t-skjorta som snartvil bli verdenskjent, og det ser ut som han har vært på turné i tjue år. Hangir en CD til NATT&DAG og forteller om bandet Bang Bang.– Detbegynte med at jeg stod i et øvelseslokale og så meg selv i et svært speil. Jeghadde nettopp blitt skilt, og psykologen min hadde bedt meg om å tenke tilbakepå […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X