Drake i Spektrum

DRAKEOslo SpektrumMandag 16.april, 2012Publikum: Ca 4200Hardcore maktoppvisning fra rappens “mykeste” superstjerne.Det er ikke mange årene siden Drake gikk under betegnelsen “nykommer”, menetter å ha fulgt opp den fantastiske mixtapen So Far Gone med to album og enhaug med hits, kan man trygt si at kanadieren med bransjens kraftigste øyebrynhar etablert seg med en velfortjent superstjernestatus. Da 25-åringen gjestetOslo Spektrum mandag kveld, sørget han også for å vise at han holder mål på live-siden, ved å gi menneskehavet av ivrige fans plenty med valuta for pengene.Drake kastet på ingen måte bort tiden, men gønnet istedet på fra første sekundav med “Lord […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X