The Jezabels på Parkteatret

The Jezabels på Parkteatret 23. marsI bunn og grunn var det denne Imsdal-reklamen som gjorde The Jezabels til et navn i Norge, og at de allerede før debutplata klarte å selge ut John Dee:embed:http://www.youtube.com/watch?v=oPkz2NMqWqQNå har de lagt fra seg vannflaska og slipper debut-albumet "Prisoner". I den anledning spiller de på Parkteatret fredag 23. mars, og vi har billetter til deg. Send inn ditt navn og en kjapp begrunnelse på hvorfor vi skal velge deg til konkurranse@nattogdag.no for å vinne billetter til deg + 1.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X