Stå opp, komikere!

Ungdomspolitikere tyr til scenen for å sanke popularitet medpolitisk korrekt vitsemakeri, ivrige kommentatorer på sosiale medierdekonstruerer TV- innslag før programmet er ferdig, og samtlige kulturmedierskriver om “den nye humoren”. Tilsynelatende har det aldri vært flere nordmennsom prøver å være morsomme, men er de det? Vi fikk tweet4tweets Øivind Vogt tilå samle et knippe representanter fra norsk humorbransje. De satte seg ned foren prat om det å stå opp. I panelet: Bård Tufte Johansen, Odd MagnusWilliamson, Dag Sørås og Marit Valeur. Øivind vogt: Det har aldri vært flere aktive komikere ilandet, men samtidig hviskes det i korridorene om mangel på originalitet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.