Solaris – No Hype Mix

Frekt, pent og ryddig. Her har du vårens minimalistiske delikatesse, signert Oslo, Norway.Her er tracklista også. God helg!Gorge - Erotic Soul feat. The Writers PoetBenno Blome - Gonna B (Marcin Czubala Mix)Patrick Specke - LinestepperGrunbox - LobaDj Slip - Awailable Light (Franco Cinelli remix)Pezzner - Find Me feat. Larisa Kapp (Jay Shepeard Remix)Mark Henning - CrackerTrickski & Ernesto - Good Time To Pray (Tom Trago Remix)Redshape - In Trust We SpaceSolaris spiller på Echo på Bollywood Dancing 30. mars med Tod Louie og Avatism (Ita)

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X