Slippfest på Månefisken

Her om dagen kom to trivelige typer innom kontorlokalene våre i Nedre Slottsgate med en bok og en slippfest-invitasjon (den var skrevet for hånd og litt vanskelig å lese, men tror dette er dealen) : Ikveld, tirsdag 6. mars fra kl 1800 til midnatt, slipper Stein Holte sin første bok FUCK MÅNEN på Obsternasig Forlag – en samling med poesi og prosa fra et helt livsløp som han har brukt intet mindre enn 35 år på å gjøre ferdig. Og sånt blir det fest av.Det blir band og poesi fra scenen fra kl. 18.30. Her kan du for en 200-lapp […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X