Om livet, døden og filmen

Mellom søndag 18. mars og søndag 1.april vil Bergen Filmklubb vise en serie på fem filmer, kaltFilmskaperens Byrde. Jegsatte meg ned med styremedlem i klubben Tor-Finn Malum Fitje for åfinne ut mer om dette grandiose temaet.Hva er tanken bak seriens navn:Filmskaperens byrde?Det finnes en delproblemstillinger som er særegne for filmskapere. Mange kunstnerehar forsøkt å ta opp en tematikk som er relevant til deres egetvirke, men på grunn av filmens realistiske gjengivelse av livet slikvi opplever det, får filmatiske verk en egenart. En egenart som ikkekan gjengis fullstendig i andre medier. I den forstand kan man si atmetafilmer også har et […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X